Mirësevini në Hotel Nais Beach

Hotel NAIS BEACH ndodhet ne nje pozocion strategjik sepse eshtre buze detit dhe gjithashtu prane qendres se qytetit. Ky pozicion e ben hotelin tone te parapelqyer nga turistet ne cdo kohe te vitit. Hotel NAIS BEACH eshte rreth 500 metra larg qendres se Durresit dhe hyrrjes kryesore te Portit pergjate shetitores Taulantia, nje nga vendet me atraktive te Durresit ku mund te shetisesh dhe te shijosh ushqimin dhe pijet tradicionale te vendit.

Hoteli

Hoteli

Hotel NAIS BEACH eshte  rreth 500 metra larg qendres se Durresit dhe hyrrjes kryesore te Portit pergjate shetitores Taulantia dhe 200 metra larg museut arkeologjik te Durresit i cili eshte nje nga museumet me te medhenj te Shqiperise.

Sherbime

Shërbime

Hoteli NAIS BEACH eshte vazhdim i nje tradite familjare tashme te njohur te Hotel NAIS,duke permbushur detyren tone ndaj nje klientele tashme te afeksionuar me sherbimet qe ne ofrojme.

Untitled-1

Dhoma

Arkitektura kontemporane e nderthurur me rehatine e dhomave me pamje te mahnitshme nga deti e shetitorja Taulantia, shërbimi me një staf të kualifikuar e mikpritës janë pikat e forta të punës tonë.

Search

Check-in:

Check-out:

Adults:

Children:

 

 

Searching...

Enter your details

Reservation summary

Thanks for your reservation! We have just sent you a confirmation email at with the following details:

Check-in: - Change
Check-out: - Change
Number of nights:
Adults: - Change
Children: - Change
Accommodation: - Change

Accommodation price: €
Options price: €

Total price: €

See you soon!

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Processing...

NESE DESHIRONI TE SHIKONI DHOMAT OSE TË REZERVONI!