Search

Check-in:

Check-out:

Adults:

Children:

 

 

Searching...

Enter your details

Reservation summary

Thanks for your reservation! We have just sent you a confirmation email at with the following details:

Check-in: - Change
Check-out: - Change
Number of nights:
Adults: - Change
Children: - Change
Accommodation: - Change

Accommodation price: €
Options price: €

Total price: €

See you soon!

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Processing...

Te gjitha dhomat vijnë me një ballkon apo një tarracë dhe një banjo me dush.Dhomat përfshijnë një TV satelitor LCD dhe një minibar. Disa prej dhomave ofrojne ofron pamje të detit

  • Ajer i Kondicionuar
  • Dollap
  • Dush
  • Peshqir
  • Tharese Flokesh
  • Shapka
  • TV
  • Internet Falas